Klauskite gydytojo

    Klauskite gydytojo

    Laba diena, Pries kelis metus buvo atlikta plastine nosies operacija,kurios metu buvo pasalinta kuprele ir nosies pertvara.Po metu- antra operacija,kurios metu buvo idetas implantas.Po jos jau praeje metai laiko ,nejautra dar yra nosies galiuke ir pati ranka galiu judinti implanta,toks vaizdas ,kad jis man nepriaugo.Yra atsiradusiu duobyciu ,buvo suleista butolino. Gydytojas vis ramina ,kad tam reikia laiko.Gal reiktu dar karta daryti operacija ar tik uztektu reikia laiko?
    Gerbiama ponia Vilma, Labai malonu, kad pasirinkote ir kreipiatės į mūsų kliniką. Bet kuriuo atveju, jeigu įdėtas implantas yra nestabilus ir jį galite judinti ranka, reikalinga revizinė nosytės opercija. Jos metu būtų išsiaiškintos tikrosios implanto nestabilumo priežastys. Nejautra nosies galiuke gali būti, priklausomai nuo Jūsų organizmo savybių jautrumo atsistatymas gali užtrukti. Botulino toksinas duobučių koregavimui nenaudojamas. Jūsų atveju greičiausiai buvo naudojami sintetiniai užpildai. Turetumėte tai tiksliau išsiaiškinti su Jus gydančiu gydytoju. Pagarbiai, VitkusClinic
    Plačiaususkleisti
    Noriu paklausti dėl lūpų apimties ir formos atjauninimo. Man 47 metai, lūpos prarado putlumą. Labai norėčiau pas jus klinikoje pasidaryti lūpų korekcija hialurono rūgštimi. Mane gąsdina spaudoje pasirodančios žymių moterų nuotraukos su ančiuko lūpomis? Ką patarsite? Dėkoju
    Gerbiama p.Julija, ačiū, kad kreipėtės i mūsų kliniką. Mūsų klinikos grožio supratimas – natūralumas, kad moteris atrodytų lyg po gerų atostogų. Procedūros metu kontruoliuojamas preparato suleidimo kiekis – taigi, visada galėsite pasakyti kada gana. Galima pasiekti natūralaus rezultato, kurį jausite ir matysite tik Jūs. Daugeliui žmonių lūpos yra labai svarbi veido dalis, suteikianti patrauklumo, leidžianti jaustis ir atrodyti gerai. Prieš procedūrą pirmiausia būtina gydytojo specialisto konsultacija, kad įvertintų Jūsų odos būklę, lūkesčius, sudarytų Jums tinkamiausią korekcijos planą, parinktų tinkamą preparatą. Senėjimas – negrįžtamas biologinis procesas, tačiau jį galima sulėtinti. Be abejo, odą reikėtų puoselėti nuo jaunystės. Kita vertus, rūpintis savimi niekada ne vėlu. Svarbiausia – pernelyg neatidėlioti. Pagarbiai, gydytoja dermatologė Julija Mozūraitienė
    Plačiaususkleisti
    laba diena, mano drauge pasididino krutis, ir jai buvo pasakyta kad jie - visam gyvenimui. Iki siol mane nuo krutu didinimosi atbaide tik viena - implantus reikes keisti po 10-15 metu. o gal cia nauja technologija? krutine didinciausi labai nedaug, kad tokia isvis butu
    Miela p.Jelena, Ačiū, kad kreipėtės į mūsų kliniką. Jeigu po krūtų augmentacijos neatsiranda komplikacijų ir Jūsų pasirinktas gyvenimo būdas yra pakankamai sveikas , implantų keisti nereikia ir su jais galite gyventi visą gyvenimą – galėsite gimdyti vaikus, maitinti juos krūtimi. Laikui bėgant oda ir audiniai sensta, galite pridėti ar numesti svorio, ar maitinsite kūdikį krūtimi – krūtų forma gali pasikeisti, todėl dėl estetinės išvaizdos gali būti atliekamos korekcinės krūtų operacijos. Pagarbiai, VitkusClinic
    Plačiaususkleisti
    noreciau paklausti kiek laiko turi praeiti po gimdymo,kad galeciau krutu didinimo operacija?aciu
    Gerbiama p.Aušra, Ačiū, kad kreipėtės informacijos į mūsų kliniką. Krūtų didinimo operacijos ( augmentacijos) nėra atliekamos žindymo metu. Kai Jūsų krūtų pieno liauka bus nebeaktyvi ir negamins pieno, kai Jūsų organizmas bus pakankamai atsistęs po gimdymo ir Jūsų mažyliui nereikės tiek daug Jūsų dėmesio, tik tuomet patartume kreiptis į plastikos chirurgus. Planine tvarka dėl padidintos komplikacijų rizikos nerekomenduojame darytis krūtų padidinimo operacijos mažiausiai pusei metų po maitinimo krūtimi nutraukimo. Pagarbiai, VitkusClinic
    Plačiaususkleisti
    Laba Diena, Po ilgo ieškojimo bei išsamaus domėjimosi nosies plastikos operacijomis, aš apsisprendžiau, jog Vitkus Klinika labiausiai atitinka mano poreikius, ir norėčiau apsilankyti konsultacijoje Jūsų klinikoje. Aš gyvenu už Lietuvos ribų, todėl, dėja turiu ribotas galimybes pas Jus atvykti. Visų pirmiausia, norečiau pasiteirauti, ar būtų įmanoma užsirašyti į konsultaciją pas prof. Kestutį Vitkų? Taipat norėčiau sužinoti, kiek laiko trunka konsultacija, ir kokia yra konsultacijos kaina? Išanksto dėkoju, už Jūsų atsakymą. Pagarbiai
    Laba diena, Gerbiama p. Austėja, Labai malonu, kad pasirinkote ir kreipiatės į mūsų kliniką. Mes galėtume pasiūlyti laiką Jūsų vizito metu Lietuvoje pas profesorių Kęstutį Vitkų. Visgi, siekiant išvengti galimų nesklandumų, tikslų konsultacijos laiką yra geriausia derinti telefonu +370 5 276 21 11. Taip pat galite nurodyti savo telefono numerį, kuriuo galėtume Jums paskambinti ir suderinti Jums patogų konsultacijos laiką, aptarti kitus klausimus. Profesoriaus Kestucio Vitkaus konsultacijos kaina yra 200,- Lt. Konsultacijos trukmė apie pusę valandos. Tačiau laikas yra neribotas, profesorius visuomet atsakys į visus Jums rūpimus klausimus. Jei turėsite daugiau klausimų - mielai Jums padėsime. Pagarbiai, VitkusClinic
    Plačiaususkleisti